Форуми у Крушевцу и С. Митровици

Библиотекарско друштво Србије у јуну месецу наставља своју кампању промоције циљева и планова Друштва у корист популаризације и омасовљавања чланства, као и ширења идеја уруживања колега из струке кроз најстарију струковну организацију у земљи.
Тим поводом председник БДС др Богдан Трифуновић на позив организатора гостоваће на два окружна окупљања библиотекара. У среду 22. јуна биће одржан Форум БДС у Крушевцу, у оквиру Видовданских дана библиотекара библиотекара Расинског округа у крушевачкој Народној библиотеци, са почетком у 13 часова.

biblioteka-ks-logo

Два дана касније, 24. јуна, биће одржан Форум БДС у Сремској Митровици, у оквиру Скупштине библиотекара Срема, Библиотека „Глигорије Возаровић“ са почетком у 11 часова.

podruznica-srema

Оба форума биће прилика бољег упознавања и размене информација између колега, као и ефикасније комуникације управе БДС и чланова, односно потенцијалних чланова у циљу подизања знања о активностима друштва и свести међу колегама да је децентрализација рада БДС нужан услов даљег унапређења његовог фунционисања на локалним и регионалним нивоима. Председник БДС на оба скупа одржаће презентацију планова и рада БДС у овој и наредним годинама, као и стратешких циљева који се желе постићи.

You may also like...