БДС позива на 65. Сајам књига

У години јубилеја поводом 75 година од оснивања Библиотекарског друштва Србије, као и у сусрет 65. међународном београдском сајму књига, који ће се одржати од 23. до 30. октобра 2022. године, задовољство нам је да обавестимо стручну јавност да ће Библиотекарско друштво Србије узети учешће на сајамској манифестацији самосталним штандом у хали 4 Београдског сајма.

Позивамо све колегинице и колеге да током одржавања Сајма књига, од 23. до 30. октобра 2022. посете штанд Друштва, како би се наставила позитивна пракса окупљања око најстаријег струковног удружења у земљи.

Уз континуирану присустност на штанду за све време сајамских дана, додељени простор ће бити искоришћен и за низ пратећих сегмената и то:
– изложбеног излагања издавачке продукције БДС
– изложбеног излагања публикација овенчаних годишњом наградом Стојан Новаковић у периоду 2011-2021. и
– изложбеног излагања научно-категоризованих часописа у библиотечко-информационој делатности у последње две године.

Овим путем бисмо желели да се захвалимо свим појединцима, установама и издавачима, који су омогућили и обезбедили монографске и серијске публикације у изложбене сврхе, а које нису објављене у издаваштву БДС-а.

Такође, подсећамо вас да ће Друштво организовати и форум под називом Секције и комисије БДС: потребе и могућности стручног удруживања и повезивања, који је планиран да се одржи 27. октобра 2022. године у хали 1а Београдског сајма (сала Борислав Пекић) са почетком у 11 сати.

Видимо се на Сајму књига!

You may also like...