Други позив за XV конференцију БДС

Библиотекарско друштво Србије објављује други позив за XV конференцију БДС „Иновације и трендови у библиотекарству“, која ће бити одржана од 12. до 14. децембра 2018. године у Чачку и Београду.
Друштво је покренуло сајтове нове конференције на српском konferencija2018.bds.rs и енглеском језику conference2018.bds.rs. У наредном периоду БДС ће објављивати на овим сајтовима вести о програму, предавачима и практичним информацијама за конференцију.
Са задовољством обавештавамо стручну јавност да су два предавача по позиву већ потврдила свој долазак на XV конференцију БДС. То су Бреда Карун, директорка Градске библиотеке Крањ у Словенији и Тилман Тегелер, шеф Одсека за библиотечке и електронске истраживачке инфраструктуре при Лајбниц институту за источне и југоисточне европске студије (IOS) у Регенсбургу. Више детаља о предавачима налази се на страници https://bdskonferencija2018.wordpress.com/predavaci/
Подсећамо да је позив за радове у форми стручних радова у пуном тексту, кратке презентације најбоље праксе (Pecha Kucha) и презентације постера отворен до 15. септембра 2018. године!
 

You may also like...