Жички сабор библиотекара 2022

Народна библиотека „Стефан Првовенчани” Краљево организује, пети пут заредом, стручни скуп библиотекара, захваљујући подршци Министарства културе и информисања Републике Србије и Града Краљева. „Жички сабор библиотекара 2022“ обухватиће стручни скуп и пратеће програме и биће одржан 5, 6. и 7. октобра 2022. године у Краљеву.

Тема скупа биће „Сарадња библиотека са другим субјектима културе, образовања и науке са идејом да се прикажу досадашњи резултати рада, размене знања и искуства и иницирају нови пројекти.

Позивамо Вас да учествујете у стручном скупу „Сарадња библиотека са другим субјектима културе, образовања и науке”. Пријаве за учешће у раду скупа у облику готовог рада треба послати најкасније до 15. августа 2022. године на адресу katarina.dasic@gmail.com. Програмски одбор скупа извршиће селекцију пријављених радова, а информације о прихваћеним радовима биће објављене најкасније до 15. септембра 2022. године.

Као и ранијих година, трошкове учешћа колега чији су радови прихваћени сносиће Народна библиотека „Стефан Првовенчани“ Краљево, уз подршку Министарства културе и информисања Републике Србије.

За све додатне информације у вези са пријавом молимо вас да се обратите уреднику скупа, Катарини Јаблановић (+381 64 89 54 520).

You may also like...