Projekat Common Waste – Common Libraries

#Projekat Common Waste – Common Libraries koji realizuju #Goethe-Instituti u Atini, Beogradu, Bukureštu, Istanbulu, Sarajevu, Sofiji, Solunu i Zagrebu u saradnji sa partnerskom organizacijom Zelena mreža aktivističkih grupa (ZMAG) ima cilj da poveže kreativne umove kako bi zajednički razvijali formate koji se bave umetnošću, ekologijom, održivošću i cirkularnom ekonomijom i bibliotekama kao održivim institucijama.

⭐️Valentina Popović, član Radne grupe za održivi razvoj BDS izabrana je za učesnika na projektu koji će početi trodnevnim ideatonom u Zagrebu (od 5. do 7. juna). Zelene biblioteke Srbije👏🏻👏🏻👏🏻

Tokom #ideatona oformiće se #međunarodni #timovi, a učesnici će dobiti polazne premise i inspiraciju od mentora i stručnjaka.
Narednih meseci učesnici će u svojim timovima razvijati #edukativne #formate koji će se koristiti i implementirati u #bibliotekama (poput radionica, simulacionih igara, društvenih igara, oprema za detoksikaciju od smeća), a ova faza će trajati do septembra.

#Projekat #CommonWaste – #CommonLibraries trajaće od juna do oktobra 2024. godine s programom koji čine događaji različitih formata, uživo i onlajn.

✨Želimo Valentini mnogo inspiracije i uspeh u timskom radu na pripremi edukativnih formata koje ćemo dalje deliti i razvijati kroz #BDS mrežu!

#bds #tvojedrustvo #mladilideri #emergingleaders #CirkularnaEkonomija #circulareconomy #odrzivost #sustainability #greentransformation #zelenatransformacija

You may also like...