Трећи и последњи позив за радове

Библиотекарско друштво Србије објављује трећи и последњи позив за радове XV конференције „Иновације и трендови у библиотекарству“, која ће се одржати у Чачку и Београду од 12. до 14. децембра 2018. године.
Сажетке радова у форми стручних радова у пуном тексту, кратких презентације најбоље праксе (Pecha Kucha) и презентације постера, до 300 речи, са контакт подацима, професионалном афилијацијом и информацијом о формату (да ли је стручни рад, кратка презентација или постер), послати на адресу konferencija2018@bds.rs
до 15. септембра 2018. године.
Овогодишња Конференција БДС поред учесника из земље и региона имаће и госте по позиву из Словеније, Немачке и Данске, као и из других земаља Европе. БДС је у преговорима са издавачем DeGruyter око објављивања рецензираних радова са конференције на енглеском језику у научном часопису Open Information Science, http://www.openinformationscience.com/.
Детаљне информације о позиву за радове, могућим темама, важним датумима и предавачима налазе се на веб-сајту Конференције http://konferencija2018.bds.rs/.

You may also like...