Успостављена сарадња Библиотекарског друштва Србије и Министарства информисања и телекомуникација Републике Србије

⭐️Данас je потписан #споразум о сарадњи у области #безбедности и заштите #деце при коришћењу информационо-комуникационих #технологија између Министарства информисања и телекомуникација и Библиотекарског друштва Србије са којим отпочиње и сарадња на развоју и примени #едукативних #програма за #библиотекаре у Србији у области #безбедности на #интернету.

✍🏻Споразум су потписали државни секретар г. Милош Гарић и председница Библиотекарског друштва Србије гђа Јелена Глишовић.

Након потписивања стручњаци Националног контакт центра за безбедност деце на интернету су реализовали интерактивно предавање у огранку лазаревачке библиотеке ,,Димитрије Туцовић” у Степојевцу коме су присуствовали и библиотекари из Лазаревца, Степојевца, Ваљева, Осечине и Уба поред родитеља и становника Степојевца и околоне.

📚Том приликом, државни секретар г. Гарић уручио је библиотеци дар у виду 50 вредних књига.

‼️Од 1. октобра библиотекари у Србији ће моћи да добију додатне имформације и изразе интерсовање за одржавање обуке у њиховом библиотекама путем имејл адресе:
📧EDUKACIJA@BDS.rs

🪄Захваљујемо се на изванредној сарадњи у организацији догађаја Библиотеци “Димитрије Туцовић” у Лазаревцу и Основној школи “Вук Караџић” у Степојевцу🙌🏻

🔸 https://www.mit.gov.rs/vest/8688/uspostavljena-saradnja-ministarstva-i-bibliotekarskog-drustva-srbije.php

🔹https://www.facebook.com/share/wHdz1NZVLANs9Jfh/?mibextid=WC7FNe

#bds tvojedrustvo #sardnja #edukacija #ikt #bezbednost #internet #platforma.cuvam.te #pametnoibezbedno 🙌🏻

☎️19833

You may also like...