Библиотекарско друштво Србије, Програмски и Организациони одбор 19. конференције објавили су прелиминарни програм и регистрациони формулар за овогодишњу конференцију „Удруживање, повезивање и умрежавање библиотекара“, која ће се од 14. до 16. децембра одржати у Београду. У оквиру конференцијских дана 14. децембра 2022. године, поводом Дана библиотекара Србије и јубилеја БДС 75 година од оснивања, биће одржана и свечана скупштина Друштва.

Позивамо колегинице и колеге да се упознају са прелиминарним програмом и региструју за учешће до 7. децембра 2022. године, како би могли да учествују у разноврсним и садржински богатим програмима 19. конфереције БДС. Пун програм конференције биће објављен у новембру 2022. године.

Директан линк за регистрацију

Овогодишњу конференцију подржали су Министарство културе и информисања, Народна библиотека Србије, Универзитетска библиотека „Светозар Марковић“, Филолошки факултет – Катедра за библиотекарство и информатику, Универзитета у Београду, као и низ институција, спонзора и појединаца. Више детаља доступно је на веб-сајту конференције, https://bds.rs/konf2022/